Antena 3 CNN Actualitate Meteorologii anunță un val de ger care amenință toată țara. Vezi prognoza meteo pentru weekend

Meteorologii anunță un val de ger care amenință toată țara. Vezi prognoza meteo pentru weekend

Meteorologii anunță un val de ger care amenință toată țara. Vezi prognoza meteo pentru weekend
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    19 Ian 2017   •   19:55

Prognoza meteo. Am scăpat de ninsori, dar nu şi de ger! Asta spun meteorologii, iar temperaturile vor scădea zilele următoare şi ne vom lupta din nou cu frigul.

PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND. Vineri, în țară, temperaturile maxime se vor încadra între -8 şi 2 grade, iar cele minime între -14 şi -6 grade, mai scăzute local în Transilvania, Oltenia şi Muntenia, până în jurul a -22 de grade, dar şi uşor mai ridicate în Moldova. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în zonele joase, unde pe spaţii restrânse va fi ceaţă cu depunere de chiciură, mai ales în primele ore. Pe timpul nopţii, cerul se va înnora în nord şi în nord-est, iar ceaţa se va semnala local. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND. La București, vineri, vremea va fi rece, geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, dar mai ales noaptea când va creşte probabilitatea de a se forma ceaţă cu depunere de chiciură. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de -3...-2 grade, iar cea minimă de -14...-12 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND. La munte, vineri, vremea se va menţine geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară şi noaptea în Carpaţii Orientali şi în  Munţii Apuseni, unde însă doar cu totul izolat vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat. Pe văi şi în depresiuni, pe arii restrânse va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND. Sâmbătă, în țară, deşi valorile termice vor fi în creştere uşoară, vremea va fi încă rece în majoritatea zonelor, geroasă în centru şi în sud mai ales în primele ore ale intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -7 şi 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 şi 0 grade, local mai scăzute în sudul Olteniei şi al Munteniei, până la -16 grade. Cerul va fi temporar noros, în zonele joase local va fi ceaţă, iar izolat, mai ales în nord-est, vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND. La munte, sâmbătă, deşi valorile termice vor fi în creştere uşoară, vremea va fi încă rece, geroasă mai ales în primele ore ale intervalului. Cerul va fi variabil, cu înnorări în Carpaţii Orientali, unde doar cu totul izolat vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat. Pe văi şi în depresiuni, pe arii restrânse va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND. Duminică, la munte, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât în intervalul precedent, devenind în general apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, dar la altitudini mai mici, în special în Carpaţii Orientali şi în Carpaţii Meridionali, pe arii restrânse va fi nebulozitate joasă sau ceaţă şi trecător fulguilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close