Antena 3 CNN Actualitate Prognoză meteo pentru weekend. Cum va fi vremea la munte și pe Litoral

Prognoză meteo pentru weekend. Cum va fi vremea la munte și pe Litoral

Prognoză meteo pentru weekend. Cum va fi vremea la munte și pe Litoral
28 Aug 2015   •   14:59

Vremea va fi frumoasă și caldă în weekend la munte și pe Litoral, iar vântul va sufla slab până la moderat și nu va face probleme, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, meteorologul de serviciu de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

,,Pentru zona de munte vremea va fi frumoasă și caldă, vântul nu ne va face probleme și va sufla slab până la moderat, iar pe litoral se va înregistra, de asemenea, vreme frumoasă, temperaturile se vor situa, sâmbătă, între 31-33 de grade Celsius. Duminică, pe litoral vom avea temperaturi de 26-28 grade Celsius și, poate, luni de 23-25 grade Celsius', a precizat meteorologul de serviciu.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenționare Cod Galben de caniculă și disconfort termic valabilă sâmbătă și duminică în 12 județe.

,,Este posibil ca atenționarea de Cod galben de caniculă să se extindă și în următoarea perioadă, dar dacă va fi necesar. Posibil ca luni să extindem atenționarea pe mai multe arii, când ne așteptăm la temperaturi de peste 35 grade Celsius și în Sud și în Est, dar numai local', a mai precizat meteorologul de serviciu.

Mai multe informaţii pe www.meteoplus.ro.

×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo litoral
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close