Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. Vremea rămâne caldă și frumoasă

Prognoza meteo. Vremea rămâne caldă și frumoasă

Prognoza meteo. Vremea rămâne caldă și frumoasă
15 Oct 2018   •   08:47

Luni rămânem cu vremea caldă şi frumoasă. Pe timpul zilei apar câţiva nori prin nord-estul ţării, iar seara şi în ţinuturile nordice, dar nu vorbim deloc despre ploi.

În rest avem cer mai mult senin şi un vânt mai insistent în sudul Banatului, pe litoral şi în zona montană înaltă. Dimineaţa, pe la câmpie s-ar putea să fie puţină ceaţă, iar după prânz vom avea atmosferă plăcută şi maxime de la 17 grade în depresiuni, până la 25 de grade în nord-vestul ţării.

În Dobrogea şi Bărăgan găsim atmosfera însorită, un vânt mai insistent la malul mării şi temperaturi foarte plăcute după prânz, când se ating 22...23 de grade. Doar pe litoral maximele rămân sub 20 de grade. În Moldova sudică şi în nordul Munteniei asteaptam încă o zi caldă şi frumoasă, cu foarte puţini nori şi maxime de 22...23 de grade.

În nordul Moldovei şi în Bucovina este cam răcoare la începutul zilei, apar şi condiţii de ceaţă. Mai târziu o să avem atmosferă plăcută, soare cu nori şi până la 22 de grade în termometre. În nordul Transilvaniei şi în Maramureş: vreme excelentă şi astăzi: soare, vânt domol şi temperaturi neaşteptat de mari pentru dată din calendar. Pe aici se ating şi 25 de grade, iar pe seară şi la noapte îşi fac apariţia câţiva nori, dar nu o să plouă.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close