Antena 3 CNN Actualitate Puiu Popoviciu pierde 1,8 milioane de euro. Cine îl execută pe omul de afaceri condamnat la 7 ani de închisoare

Puiu Popoviciu pierde 1,8 milioane de euro. Cine îl execută pe omul de afaceri condamnat la 7 ani de închisoare

Puiu Popoviciu pierde 1,8 milioane de euro. Cine îl execută pe omul de afaceri condamnat la 7 ani de închisoare
18 Oct 2018   •   21:57

Banii vor ajunge la Nadia Doina Dincă, fosta soție a omul de afaceri Gabriel "Puiu" Popoviciu. O instanță a stabilit ca executorul fostei soții să facă toate demersurile pentru recuperarea unui credit de peste 1,8 milioane de euro.

Decizia prevede că pot fi executate toate bunurile mobile și imobile, inclusiv conturi și alte bunuri materiale ce vor fi găsite la Puiu Popoviciu, acum sau în viitor.

Totul pornește de la o înțelegere dintre Nadia Doina Dincă și Gabriel Aurel Popoviciu, parafată la un birou notarial, la sfârșitul lunii septembrie 2012, tot atunci fiind desfăcută căsătoria acestora. Cei doi au divorțat după 30 de ani de căsnicie, scrie libertatea.ro.

La începutul lunii octombrie 2018, executorul judecătoresc al fostei soții a omului de afaceri a introdus o acțiune la Judecătoria Sectorului 2, prin care a cerut să se aprobe trecerea la executarea silită efectivă.

Cererea a fost admisă de instanță, iar acum executorul Nadiei Doina Dincă poate lua de la Popoviciu orice bun mobil sau imobil, prezent sau viitor, până la completarea sumei de peste 1,8 milioane de euro.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close