Antena 3 CNN Actualitate Q&A: Sorin Crivăț, presupusul ofițer SRI mort în arest. Familia acuză că bărbatul a fost ucis de sistem

Q&A: Sorin Crivăț, presupusul ofițer SRI mort în arest. Familia acuză că bărbatul a fost ucis de sistem

Q&A: Sorin Crivăț, presupusul ofițer SRI mort în arest. Familia acuză că bărbatul a fost ucis de sistem
Sursa foto: Foto: luju.ro
28 Mai 2016   •   22:30

Patronul Hexi Pharma este un nou nume pe lista unor personaje celebre şi controversate care au murit sau au dispărut în condiţii suspecte. Fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar sau avocatul miliardarului Dan Adamescu sunt doar câţiva dintre cei a căror moarte a fost învăluită în mister ani la rând.

Alessandra Stoicescu a prezentat, la Q&A, de la Antena 3, cazul morții ofițerului acoperit SRI Sorin Crivăț, un personaj care la 32 de ani avea un CV extrem de impresionat.

Sorin Crivăț, fost șef al Corpului de Control al Ministerului Integrării Europene și al structurii de securitate la Oficiul Participațiilor Statului și Privatizării în Industrie din cadrul Ministerului Economiei, a susținut că este ofițer acoperit SRI sub numele de Mihai Popescu, atunci când a fost arestat pe baza unui denunț, pentru luare de mită.

Potrivit procurorilor anticorupţie, Sorin Crivăţ ar fi primit suma de 32.000 de euro de la afaceriști în domeniul petrolier.

Ajuns în arest, Sorin Crivăţ şi-a dezvăluit calitatea de ofiţer acoperit și a început să facă dezvăluiri procurorilor. Ulterior, după o lună de arest, Sorin Crivăț a murit de ”moarte bună”. Cu toate acestea, părinții lui sunt convinși că el a fost otrăvit în arest.

Cele mai controversate morți și dispariții din România

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close