Antena 3 CNN Actualitate Q&A: Om din preajma lui Dan Condrea, acuzat de legături cu SIE

Q&A: Om din preajma lui Dan Condrea, acuzat de legături cu SIE

Q&A: Om din preajma lui Dan Condrea, acuzat de legături cu SIE
28 Mai 2016   •   23:01

Alessandra Stoicescu a amintit, sâmbătă seara, la Q&A, de la Antena 3, de cazul Miron Panaitescu, om apropiat lui Dan Condrea, despre care presa a scris că ar fi un paravan al serviciilor.

Miron Panaitescu este cel despre care presa a scris că s-a ocupat de afacerile pe bani europeni ale lui Condrea, asta deși fusese condamnat la 11 ani de închisoare, în 2003, pentru delapidarea a 100 de miliarde de lei pe bursă.

Iată ce se scria în 1999, în revista Capital, despre Miron Panaitescu:

”Surse din Poliție susțin că, de fapt, toată operațiunea a fost concepută și dirijată de persoane influente. Acestea ar fi oferit garanții și protecție celor care au operat direct. (...) Ca și în cazul Țigareta II, Panaitescu devine genialul Truțulescu, aruncându-i-se în spinare toată vinovăția și lăsând în umbră pe cei care au conceput toată afacerea”.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close