Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Amestecul de islamism şi eurasianism îngrozeşte lumea civilizată!

Radu Tudor: Amestecul de islamism şi eurasianism îngrozeşte lumea civilizată!

Radu Tudor: Amestecul de islamism şi eurasianism îngrozeşte lumea civilizată!
Sursa foto: foto: captura Antena 3
12 Mar 2017   •   11:27

Autoritățile olandeze au expulzat-o sâmbătă noaptea pe Betul Sayan Kaya, ministrul turc pentru probleme sociale și familie, înapoi în Germania, a anunțat la primele ore ale zilei de duminică primarul orașului Rotterdam, transmite Agerpres.

Informaţia a fost comentată de Radu Tudor, realizatorul emisiunii ''Punctul de Întâlnire'' de la Antena 3.

''Politica islamistă şi dictatorială a lui Recep Tayip Erdogan, mai nou aliat cu Vladimir Putin, generează tensiuni uriaşe în spaţiul occidental. Amestecul de islamism şi eurasianism îngrozeşte lumea civilizată'', a scris Radu Tudor pe blogul său.

Ministru Betul Sayan Kayal, împreună cu mai mulţi membri ai familiei, intrase în Olanda la bordul unui autoturism. Ea intenţiona să participe duminică la un miting al turcilor din Olanda, pentru a promova modificările constituţionale supuse unui referendum în data de 16 aprilie. Cetăţenii turci, inclusiv cei de peste hotare, sunt chemaţi să voteze puteri sporite pentru preşedintele Turciei.

Olanda i-a interzis vineri aterizarea ministrului turc de externe, Mevlut Cavusoglu, pentru participarea la evenimentul electoral din Rotterdam. Cu câteva zile înainte, acesta fusese împiedicat să participe la o întâlnire cu conaţionalii săi la Hamburg, în Germania, iar ulterior a renunţat şi la participarea la un miting la Zurich, în Elveţia.

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a criticat în termeni duri atât Germania, cât şi Olanda pentru interdicţiile impuse şefului diplomaţiei de la Ankara.

×
Subiecte în articol: radu tudor
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close