Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Asociatia Pro Infrastructura avertizează o catastrofă guvernamentală pentru 2017

Radu Tudor: Asociatia Pro Infrastructura avertizează o catastrofă guvernamentală pentru 2017

Radu Tudor: Asociatia Pro Infrastructura avertizează o catastrofă guvernamentală pentru 2017
14 Dec 2017   •   17:05

Radu Tudor a vorbit pe blogul său despre avertizarea Asociației Pro Infrastuctură care prevede o catastrofă guvernamentală de proporții din 2017.

Bilantul de final de an al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere arata un dezastru pe toate planurile, sustine Asociatia Pro Infrastructura care cere demisia directorului CNAIR. ONG-ul care urmareste derularea proiectelor de infrastructura acuza conducerea Companiei de Drumuri ca nu gaseste solutii sa deschida circulatiei “segmente de drum noi, perfect circulabile, precum Autostrada A10 Sebes-Turda loturile 3 si 4, sau Varianta de Ocolire Caracal”.

Asociatia scrie ca “marile performante din acest an ale actualei conduceri CNAIR sunt proiectele de miliarde “ridicate pe SEAP”. Din pacate, aceste performante sunt iluzorii, fiind vorba de colosi cu picioare de lut! Lansarea de licitatii pe studii de fezabilitate vechi, incomplete si fara studii geotehnice corespunzatoare, prin caiete de sarcini prost pregatite, sunt doar un alt praf in ochi aruncat cetateanului care spera sa circule pe o infrastructura rutiera demna de secolul XXI. Procedurile de licitatie lansate sunt TOATE amanate in repetate randuri si unele dintre ele sunt aproape de anulare in urma deciziilor judecatoresti, precum in cazul drumului expres Craiova-Pitesti.”

Asociatia Pro Infrastructura solicita Ministrului Transporturilor “demiterea de urgenta a conducerii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere si inlocuirea acesteia cu profesionisti capabili sa reduca dimensiunea dezastrului macar in ceasul al 12-lea.”

×
Subiecte în articol: radu tudor blog
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close