Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Autoritățile se fac că îl caută pe Sebastian Ghiță, el se preface că e dispărut

Radu Tudor: Autoritățile se fac că îl caută pe Sebastian Ghiță, el se preface că e dispărut

Radu Tudor: Autoritățile se fac că îl caută pe Sebastian Ghiță, el se preface că e dispărut
10 Ian 2017   •   16:46

Completul de cinci judecători al instanţei supreme a decis definitiv, marţi, arestarea preventivă a lui Sebastian Ghiţă, mandatul emis pe numele acestuia în dosarul în care este judecat pentru fapte de corupţie, alături de foşti şefi de Parchet şi Poliţie din Prahova, urmând să fie pus în aplicare când fostul deputat va fi găsit, acesta fiind dispărut din 21 decembrie 2016.

Avocatul lui Sebastian Ghiţă a prezentat instanţei o împuternicire semnată de tatăl fostului deputat, arătând că nu mai are nicio informaţie despre clientul său din 16 decembrie, scrie news.ro.

Radu Tudor a comentat această informație pe blogul său. Potrivit realizatorului Antena 3, autoritățile se prefac că îl caută pe fostul deputat Sebastian Ghiță, în timp ce acesta se preface că e dispărut.

''Vazand aceste informatii si evolutia din ultima luna, am convingerea sincera ca nici cucu nu-l cauta pe Ghita. E dat, asa, de forma, in urmarire generala nationala.
Nu si internationala. De o luna de zile individul e disparut. A fost o balbaiala cu filajul, acum e o balbaiala cu asa zisa cautare.
Sunt aproape convins ca toti cei care au abilitarea legala sa-l caute nu vor de fapt sa-l gasesca.
Se tem de complicitatile si dezvaluirile sale. Asa ca – isi spun ei – sa stea unde e. Ei se fac ca-l cauta, el se preface ca e disparut.
Negocierea pentru cele 98% informatii compromitatoare e importanta.
Restul e tacere'', a scris Radu Tudor.

 

×
Subiecte în articol: radu tudor Sebastian Ghita
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close