Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Având în vedere antecedentele axei Budapesta-Moscova împotriva României, îngrijorările cresc la cote maxime

Radu Tudor: Având în vedere antecedentele axei Budapesta-Moscova împotriva României, îngrijorările cresc la cote maxime

Radu Tudor: Având în vedere antecedentele axei Budapesta-Moscova împotriva României, îngrijorările cresc la cote maxime
14 Noi 2018   •   12:41

In timp ce in Romania discursul anti-european creste pe fondul unor stimulente rusesti subterane consistente dar si din cauza relatiei guvernamentale Bucuresti-Bruxelles din ce in ce mai turbulente gratie ambelor parti, evolutii ingrijoratoare apar.

Radu Tudor susține pe blogul personal ca avand în vedere antecedentele axei Budapesta-Moscova impotriva Romaniei, ingrijorarile cresc la cote maxime.

”Gazeta Sporturilor a publicat un excelent material din care vedem (inca o data) cum regimul Viktor Orban finanteaza cu banii Guvernului Ungariei doua echipe de fotbal maghiare in Transilvania.  

Daca ar fi vorba doar de interes pur sportiv, acest material ar fi trecut la fapt divers. Avand insa in vedere relatia toxica anti-europeana si anti-romaneasca Orban-Putin, antecedentele axei Budapesta-Moscova impotriva Romaniei, ingrijorarile cresc la cote maxime.

Finantarea unor echipe de fotbal pe criterii strict etnice, fluturarea de catre galeria echipei Sepsi a steagului asa zisului tinut secuiesc (galerie care primeste si ea parte din finantarea de la Budapesta), sprijinul extremistilor maghiari Viktor Orban si Laszlo Tokes pentru autonomie teritoriala pe criterii etnice in Transilvania – toate sunt legate intre ele cu un fir periculos pentru Romania”, spune Radu Tudor pe blogul personal.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: radu tudor Orban
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close