Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Băsescu, acest mare nesimțit

Radu Tudor: Băsescu, acest mare nesimțit

Radu Tudor: Băsescu, acest mare nesimțit
14 Mar 2018   •   10:04

Faptul ca Traian Basescu a fost cea mai mare pacoste pe capul romanilor de la caderea comunismului nu mai e un secret pentru nimeni. Dupa ce a recunoscut ca a creat un “stat mafiot”, creatura da inca o data dovada caracterului sau infect. Specific fiului de politruc comunist, el insusi creatia institutiilor dinainte de 1989, scrie Radu Tudor pe blog

Iata ce a slobozit pe gura cel care spunea odinioara ca vorbeste sub influenta bauturilor alcoolice :

“Indiferent cine are pensii speciale fură bani. Nu sunt pensii rezultate din contribuţie. Sigur, îi vedem la televizor, ne povestesc cum sunt ei cu arma la picior, dorm cu puşca în pat şi de asta trebuie să aibă pensii speciale, uitând să ne spună că marea lor contribuţie la securitatea României a fost că erau la munci agricole înainte de Revoluţie, strângeau porumb prin Insula Mare a Brăilei şi deodată şi-au dat seama că le trebuie pensii speciale”, a susţinut Traian Băsescu.

Aceasta creatura cu 3 venituri de la stat, cu vila de la stat pe viata, cu masina si aghiotant de la stat pe viata isi permite sa-i jigneasca pe militarii Armatei Romane care au facut uriase sacrificii – fara voia lor, la ordinul conducerii statului de atunci. Detasarea militarilor Armatei Romane in economie, la munci agricole, pe santierul Casa Poporului a fost o misiune ordonata de Partidul Comunist. Acelasi partid care impreuna cu structurile Securitatii l-au trimis pe el, betivul consacrat de mai tarziu, in misiune la Anvers. Cand militarii romani isi rupeau spatele prin economia romaneasca, capitanul Basescu jongla cu bufurile de Kent, blugi si cafea prin strainatate. Acum, militarii au pensii ocupationale, nu speciale, cum minte buhaitul. Pensia ocupationala medie in Armata Romana este de 3000 de lei. Pentru misiunile sale consacrate de a distruge Romania, Basescu primeste acum 3 venituri de la statul roman – in valoare de peste 15.000 lei – si alte beneficii al caror cost depaseste mii de euro lunar.

Din momentul Decembrie 1989, o singura institutie a fost obsedata sa atace Armata si pe reprezentantii ei : Securitatea comunista, prin diferitele ei conserve. Dupa ce a fost ales presedinte, in Decembrie 2004, Basescu a facut prima sa vizita la SRI. A fost surprins cand a intalnit un general in sala. S-a intors cu fata ce simula bucuria catre cei din conducerea serviciului si a spus : “Daca vreti sa stiti mai multe despre mine, sa-l intrebati pe domnul general”. Vasile Stanciu traieste. Si altii care au fost martorii acestui eveniment.

Ce a spus ulterior fostul ofiter DIE Silvian Ionescu despre Basescu nu mai repet acum.

Cam cate nesimtire sa ai ca din varful gramezii de bani si de privilegii de la stat pe care stai, tu, distrugatorul Romaniei, cu misiuni externe inainte de 1989, sa-i ataci murdar pe militarii Armatei Romane?!

×
Subiecte în articol: radu tudor
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close