Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Cozile uriașe de la permise, expresia priceperii actualului guvern. Nu am mai văzut așa ceva de pe vremea lui Ceaușescu!”

Radu Tudor: Cozile uriașe de la permise, expresia priceperii actualului guvern. Nu am mai văzut așa ceva de pe vremea lui Ceaușescu!”

Radu Tudor: Cozile uriașe de la permise, expresia priceperii actualului guvern. Nu am mai văzut așa ceva de pe vremea lui Ceaușescu!”
Sursa foto: Foto captura Antena 3
24 Noi 2016   •   18:22

Radu Tudor a comentat, joi seară, la emisiunea La ordinea zilei, cozile uriaşe de la Direcţia Permise de Conducere din București, arătând că ele reprezintă ”expresia priceperii guvernului tehnocrat”.

”Au fost două obiective pe care și le-au impus cei din actualul guvern. Primul, competența, generată evident de tehnocrație și de neaparteneță politică. Al doilea, eliminarea cozilor. Vă spun sincer, de pe vremea lui Ceaușescu nu am mai văzut așa ceva. Stau peste 100 de oameni de la patru dimineața și doar după ce intervine presa se face ceva”, a spus Radu Tudor, la Antena 3.

”Zeci de oameni transmit astfel de imagini din țară, de un an de zile. Suntem singura țară din lume unde oamenii stau la coadă să dea bani”, a mai spus Radu Tudor.

După publicarea fotografiilor pe Internet, Ministrul Afacerilor Interne a anunțat că problemele de acolo sunt complexe şi că va chema prefecţii din Bucureşti şi Ilfov la discuţii pentru a găsi soluţii.

 

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei radu tudor Dana Grecu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close