Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, despre salariile fabuloase de la stat: Dacă a deschis Cutia Pandorei, Ponta să îşi asume modificarea legii

Radu Tudor, despre salariile fabuloase de la stat: Dacă a deschis Cutia Pandorei, Ponta să îşi asume modificarea legii

Radu Tudor, despre salariile fabuloase de la stat: Dacă a deschis Cutia Pandorei, Ponta să îşi asume modificarea legii
23 Apr 2013   •   20:00

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, în ediţia de marţi seară a emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3, subiectul salariilor fabuloase de la stat, arătând că premierul Victor Ponta ar trebui să îşi asume modificarea legii care permite o astfel de remuneraţie.

"Victor Ponta, dacă a deschis această Cutie a Pandorei, a veniturilor de 40 de mii de euro, sau 30 de mii sau de 20 de mii de euro pe lună, la o companie deţinută de statul român, să îşi asume şi faptul că majoritatea parlamentară poate modifica această lege", a declarat Radu Tudor,

În plus, realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire" a afirmat că, potrivit unor informaţii pe care le deţine, unul din şefii acestor instituţii controlate de stat "şi-a aprobat o primă care este de trei ori valoarea venitului său lunar".

"Întrebare: există cumva un caz spectaculos în care un şef al unei astfel de instituţii şi-a dat singur o primă egală cu de 3 ori venitul lunar? Pun şi eu o întrebare. Există cumva şeful unei instituţii care a luat 120 de mii de euro, primă la sfârşit de an?", a completat Radu Tudor.



Şefii de la Comisia pentru Supravegherea Asigurărilor câştigă până la 188.000 de lei lunar, ceea ce înseamnă aproximativ fabuloasa sumă de 43 de mii de euro pe lună, potrivit Antena 3.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close