Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: DNA zice că nu are în competenţă infracţiuni care pun în pericol sănătatea publică

Radu Tudor: DNA zice că nu are în competenţă infracţiuni care pun în pericol sănătatea publică

Radu Tudor: DNA zice că nu are în competenţă infracţiuni care pun în pericol sănătatea publică
de M.Z.    |    24 Mai 2016   •   20:17

DNA nu are în competenţă infracţiuni care pun în pericol sănătatea publică, a concluzionat Radu Tudor, marți, după ce a prezentat la Antena 3 un răspuns la Direcției Anticorupție la o solicitare a sa.

Realizatorul de la Antena 3 a întrebat DNA câte informări a primit de la serviciile secrete în scandalul dezinfectanților diluați.

Direcția Națională Anticorupție a răspuns: ”DNA primește în mod constant informări de la serviciile de informații pe diferite aspecte susceptibile de a face obiectul unor dosare penale. (...) Subliniem că DNA nu are în competență infracțiuni care pun în pericol sănătatea publică ori infracțiuni cauzatoare de moarte”.

”Deci, DNA nu se ocupă de sănătatea publică”, a conchis și Dana Grecu, realizatoarea emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Ne-a mințit Guvernul cu testele dezinfectanților diluați? ICECHIM ar fi refuzat să facă analizele Hexi, ca să nu-și păteze imaginea

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close