Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Gestul lui Iohannis are rațiuni politice. Va ieși și va spune că votează candidatul PNL!

Radu Tudor: Gestul lui Iohannis are rațiuni politice. Va ieși și va spune că votează candidatul PNL!

Radu Tudor: Gestul lui Iohannis are rațiuni politice. Va ieși și va spune că votează candidatul PNL!
28 Apr 2016   •   19:18

Radu Tudor a comentat, în emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, gestul președintelui Klaus Iohannis de a anunța public că și-a făcut buletin de București și că va merge la vot, arătând că a fost făcut ”și din rațiuni politice”.

Radu Tudor a salutat decizia lui Iohannis de a renunța la buletinul de Sibiu, însă a precizat că miza este mult mai mare.

”PNL și Cătălin Predoiu nu stau deloc bine la București. Gabriela Firea are o notorietate imensă aici și un avantaj foarte mare. Dacă se întâmplă ceva cu alegerea în două tururi, orice fel de implicare a lui Klaus Iohannis ar putea aduce puncte reprezentantului PNL”, a spus Radu Tudor.

”Cred că o să apară chiar și în campanie. Sunt convins că va merge și în ziua votului și va transmite mesajul că votează candidatul PNL. (...) Cine se concentrează să câștige capitala va da semnalul pentru câștigarea parlamentarelor din toamnă”, a mai spus Radu Tudor.

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close