Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, mesaj important pentru telespectatorii Antena 3

Radu Tudor, mesaj important pentru telespectatorii Antena 3

Radu Tudor, mesaj important pentru telespectatorii Antena 3
28 Noi 2016   •   21:50

Radu Tudor a postat pe blogul său un mesaj important pentru toți telespectatorii Antena 3:

Începând de astăzi, toate posturile TV Intact Media Group (Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și ZU TV) pot fi urmărite în format HD.

Trustul nostru a pus la dispoziția tuturor distribuitorilor de cablu, în mod GRATUIT, semnalul HD. Precizăm că pentru difuzarea posturilor noastre în acest format nu este nevoie de un contract între Antene și distribuitorii de cablu.

 

Întreaga retehnologizare a diviziei TV Intact a fost gândită pentru a oferi o experiență de vizionare superioară telespectatorilor. Contăm pe deschiderea și dorința furnizorilor de cablu de a oferi conținut de cea mai bună calitate abonaților lor.

Emisia HD a posturilor TV Intact este preluată, în acest moment, de companiile Telekom, Orange TV și Akta. Considerăm că este dreptul telespectatorilor să vizioneze aceaste canale cu un vizual spectaculos, produs pe aparatură de ultimă oră.

Telespectatorii care nu ne recepționează în format HD pot solicita acest lucru furnizorilor de cablu de care aparțin.

Pentru mai multe informații referitoare la emisia HD, așteptăm în continuare mesajele telespectatorilor la numărul de telefon 021/9434, la care am primit deja mii de sesizări privind situația emisiei HD a posturilor noastre pe platformele de cablu.

×
Subiecte în articol: radu tudor antena 3 hd
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close