Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Ne așteaptă vremuri tulburi, pe plan mondial

Radu Tudor: Ne așteaptă vremuri tulburi, pe plan mondial

Radu Tudor: Ne așteaptă vremuri tulburi, pe plan mondial
de S.T.    |    16 Ian 2017   •   18:41

Jurnalistul Radu Tudor este de părere că ne așteaptă vremuri tulburi, pe plan mondial, dacă Donald Trump va continua în același stil abrupt, neprofesionist, rudimentar și gălăgios.

„Saptamana aceasta, Donald J. Trump va depune juramantul ca presedinte al Statelor Unite ale Americii. Desi speram ca afirmatiile sale ingrijoratoare din campanie au fost corectate serios de cei nominalizati de functiile de sefi ai Pentagonului si CIA, Trump insista cu gafele. Si cu atitudinile ciudate, ce perpetueaza suspiciunile privind legaturile sale.

Intr-un interviu acordat The Times, Donald Trump ne arata cat de putin este pregatit pentru o functie atat de importanta si sensibila cum e cea de presedinte al SUA. Face din nou afirmatii nefericite despre NATO si spune ca “trebuie sa avem incredere in Putin”.

Apoi isi da drumul la gura despre Brexit, Merkel si alte subiecte pe care ar fi trebuit sa le trateze mai matur, mai echilibrat, ca un barbat de 70 de ani care devine cel mai important om de stat al planetei.

Imi face impresia ca noul presedinte al SUA va trata lumea precum participarea sa la celebrele emisiuni The Apprentice. Trist, foarte trist.

Ne asteapta vremuri tulburi, pe plan mondial, daca Trump va continua in acelasi stil abrupt, neprofesionist, rudimentar si galagios”, a scris jurnalistul Radu Tudor, luni seară, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: radu tudor Donald Trump SUA presedinte SUA
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close