x close

Fii alături de noi!

Radu Tudor: Ministrul Justiției confirmă ce spune și SRI, că SRI este eliminat din joc

de G.S.   •   10 Mar 2016   •   20:51

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a anunțat, joi seară, că Guvernul pregătește o ordonanță de urgență în situația privind interceptările SRI.

“Guvernul a lucrat la OUG, a făcut acest lucru împreună cu toate parchetele. Mâine avem CSAT, pentru că ne trebuie avizul CSAT și guvernul va adopta această OUG. România este astăzi în situația în care nu are altă infrastructură decât cea administrată de SRI, soluția propusă de Guvern este folosirea infrastructurii SRI dar cu eliminarea SRI și cu implicarea exclusivă a organelor de cercetare penală. Nu este locul acestei OUG să detașeze procurori, eu sper, dar discuțiile încă se poartă, sper ca imediat după adoptarea acestei OUG, să avem un corp care să fie la dispoziția procurorului, un corp uman.”

Radu Tudor a comentat declarația ministrului, în ediția de joi a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu, la Antena 3.

"Doamna ministru Raluca Prună a precizat că România se află astăzi în situaţia în care nu are altă infrastructură în materie de interceptarea comunucaţiilor, decât cea de la SRI, soluţia fiind folosirea acesteia cu eliminarea oricărei intervenţii umane din partea celor de la SRI şi intervenţia exclusivă a procurorului şi a poliţiei judiciare. Asta vrea doamna Prună, să vedem ce or să vrea restul de structuri. Deci SRI pa!", a spus Radu Tudor.

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Jean-Claude Van Damme, ieşire nervoasă în timpul unui interviu. Nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a avut un exces de furie în timpul unui interviu acordat pentru un post televiziune australian, după o serie de întrebări ce l-au deranjat, inclusiv una despre fosta lui aventură cu...

30 Iul 2016  •  16:47

sati