Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Secretarul General NATO sprijină inițiativa României la Marea Neagră

Radu Tudor: Secretarul General NATO sprijină inițiativa României la Marea Neagră

Radu Tudor: Secretarul General NATO sprijină inițiativa României la Marea Neagră
09 Iul 2016   •   19:11

Radu Tudor a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că Secretarul General Jens Stoltenberg a dat asigurări că susține inițiativa României de cooperare navală NATO la Marea Neagră.

”În mod firesc, avem o confirmare directă de la conducerea Alianței Nord Atlantice că ceea ce România a pornit ca inițiativă e corect, e sprijinită de aliați și, cel mai probabil, se va concretiza la ministeriala din octombrie”, a spus Radu Tudor, la Antena 3,

Totodată, Radu Tudor a arătat, într-o postare pe blog, că Jens Stoltenberg a răspuns la întrebarea Antena 3 că “NATO susține o cooperare extinsă și avansată la Marea Neagra, atât pe componenta maritima cât și pe componenta aeriană. Vom oferi consultanță și consiliere țărilor riverane pentru această cooperare și speram la ca ministeriala de aparare din Octombrie să existe o decizie. Componenta aeriana si navala din Marea Neagra este completata in plan terestru de Brigada Multinationala NATO din Romania, a carei existenta am anuntat-o deja si se va regasi in Comunicatul final al Summit-ului”.

 

 

×
Subiecte în articol: summit NATO radu tudor
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close