Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, semnal de alarmă: Aceeași reacție inconștientă a autorităților de la Moscova!

Radu Tudor, semnal de alarmă: Aceeași reacție inconștientă a autorităților de la Moscova!

Radu Tudor, semnal de alarmă: Aceeași reacție inconștientă a autorităților de la Moscova!
Sursa foto: foto: captura Antena 3
de Radu Tudor    |    17 Sep 2019   •   20:23

Rusia a dezminţit marţi existenţa unui risc de contaminare după ce o explozie şi un incendiu s-au produs într-un fost centru de dezvoltare a armelor biologice din epoca sovietică, unul dintre cele doar două laboratoare din lume care conţin fiole cu virusul variolei.

Explozia a avut loc luni în "Vektor", în prezent un centru de cercetări în domeniul virusurilor şi biotehnologiilor administrat de către statul rus, în care se află, printre altele, şi virusul Ebola.

Radu Tudor a comentat informația, în ediția de marți a emisiunii "Punctul de Întâlnire".

"Din păcate, am avut parte de aceeași reacție inconștientă a autorităților de la Moscova dezmințind tot și spunând că nu e niciun fel de pericol. Noi am trecut prin foarte multe astfel de momente extrem de grave și primul pe care mi-l aduc aminte a fost accidentul de la Cernobil.

Una din cele mai mari drame nucleare ale lumii, care a generat mii și mii de morți și probabil sute de mii, dacă nu milioane de oameni bolnavi cu afecțiuni extrem de grave au fost mințiți și au fost lăsați să moară pentru că, așa cum ne-a obișnuit pe noi Moscova, nu au recunoscut nici atunci existența exploziei nucleare de la Cernobil.

Foarte târziu au acceptat dramatismul și extinderea norului radioactiv inclusiv asupra României", a spus Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close