Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul iranianului găsit împușcat într-o mașină. Anchetatorii s-au întors să caute arma crimei

Răsturnare de situație în cazul iranianului găsit împușcat într-o mașină. Anchetatorii s-au întors să caute arma crimei

Răsturnare de situație în cazul iranianului găsit împușcat într-o mașină. Anchetatorii s-au întors să caute arma crimei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Mar 2016   •   08:26

Anchetatorii s-au întors în locul în care a fost găsit mort cetăţeanul iranian. Poliţiştii au căutat arma crimei pe o suprafaţă de câţiva kilometri. Până acum se iau în calcul o reglare de conturi sau un jaf urmat de o crimă. Bărbatul avea 57 de ani şi a fost găsit fără suflare în autoturismul său la marginea unui cartier rezidenţial din Voluntari.

Cetăţeanul iranian era mort de cel puţin o zi înainte de a fi găsit în propria maşină la marginea unui cartier rezidenţial din Voluntari. Este rezultatul autopsiei făcute de medicii legişti. Anchetatorii caută în continuare probe care să îi ajute să elucideze cazul.

Poliţiştii au căutat arma crimei pe o suprafaţă de câţiva kilometri. Cei care locuiesc în zonă spun însă maşina oprită pe marginea străzii nu le-a dat de bănuit.

Autoturismul era parcat pe marginea străzii, iar bărbatul era pe scaunul din faţă, fără suflare. Autoturismul era însă încuiat şi cu cheile în contact.

Cetăţeanul iranian era căsătorit cu o româncă şi avea o fată. Se ocupa cu schimbul de valută. Soţia lui le-a spus anchetatorilor că erau despărţiţi de ceva vreme.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close