Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în crima de la metrou. Dosar penal pentru un angajat 112

Răsturnare de situație în crima de la metrou. Dosar penal pentru un angajat 112

Răsturnare de situație în crima de la metrou. Dosar penal pentru un angajat 112
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    14 Dec 2017   •   15:07

Răsturnare de situație în crima de la metrou.

Angajata de la 112 care i-a răspuns tatălui primei victime şi l-a trimis să depună plângere scrisă fără să transfere apelul unui angajat de la Poliţie va fi cercetată penal de Parchetul Militar.

Plângerea a fost depusă chiar de către cei de la STS, care precizează că a existat un singur apel telefonic, la ora 16:31, cu o durată de 2 minute şi 2 secunde.

Neglijenţa acesteia a făcut ca poliţia să afle despre primul atac cu o oră mai târziu.

Centrul de Primire Apeluri de Urgenţă 112 Bucureşti-Ilfov transmite că privind incidentul din data de 12.12.2017, din staţia de metrou Costin Georgian, a fost recepţionat un singur apel telefonic, la ora 16:31:15, cu o durată totală de 2 minute şi 2 secunde.

De ce mesajul de la 112 al tatălui primei victime de la metrou nu a ajuns la Poliție! Cine este de fapt vinovat

Cu privire la evenimentul din staţia de metrou Dristor 1, din seara aceleiaşi zile, STS face precizarea că primul apel a fost recepţionat la ora 19:56:52 şi a fost transferat la dispeceratele de urgenţă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close