Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație pe scena politică. PNL ar negocia o alianță cu Ponta

Răsturnare de situație pe scena politică. PNL ar negocia o alianță cu Ponta

Răsturnare de situație pe scena politică. PNL ar negocia o alianță cu Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Aug 2017   •   10:18

Se pare că PNL ar negocia o alianţă cu Victor Ponta. Surse din PNL au declarat că vor începe, din septembrie, discuţiile cu Ponta pentru o moţiune de cenzură ca să-i dărâme pe social-democraţi de la putere. 

Liberalii spun că aşteaptă să vadă dacă Ponta se ţine de cuvânt şi o să rupă în jur de 30 de parlamentari din PSD. Din calculele liberalilor, dacă Ponta rupe 30 de aleşi de la PSD, atunci sunt şanse foarte mari ca să le reuşescă moţiunea, pentru că în paralel, Orban a anunţat public că are discuţii cu cei din ALDE, pentru că ar fi şi acolo mai mulţi nemulţimiţi. 

PNL cu toată opoziţia, USR, PMP, minoritățile şi UDMR ar avea 221, deci ar mai avea nevoie de doar 12 voturi ca să facă 233. 

 

Ludovic Orban a venit cu o reacție cu privire la o posibliă colaborare cu Victor Ponta. ”Este o aiureală. Vă spun cu siguranță că la nivelul conducerii PNL nici nu s-au discutat aceste subiecte și niciun membru PNL nu a efectuat vreun demers legat de vreo aliantă”, a declarat Ludovic Orban pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: PNL alianta Victor Ponta liberali
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close