Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie: "Prietenul" rănit este chiar CRIMINALUL elevului înjunghiat în Ferentari

Răsturnare de situaţie: "Prietenul" rănit este chiar CRIMINALUL elevului înjunghiat în Ferentari

Răsturnare de situaţie: "Prietenul" rănit este chiar CRIMINALUL elevului înjunghiat în Ferentari
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Oct 2012   •   18:28

Elevul bucureştean în vârstă de 16 ani care a fost înjunghiat mortal, în noaptea de 28 spre 29 septembrie, în Ferentari, a fost ucis chiar de către prietenul său, găsit de autorităţi lângă cadavru, rănit la braţ şi în stare de şoc, susţin surse judiciare, citate de Mediafax.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului Omoruri au stabilit că elevul a fost omorât chiar de către prietenul lui, în vârstă de 17 ani, care l-ar fi înjunghiat în inimă din greşeală, în timpul unei altercaţii spontane pornite de la o glumă.

Iniţial, suspectul de crimă, găsit de paramedicii SMURD lângă cadavru, în stare de şoc, le-a spus poliţiştilor că în noaptea respectivă, în jurul orei 3.00, el şi prietenul său au fost atacaţi cu cuţitul de un necunoscut cu care au avut un conflict spontan. Elevul de 17 ani, rănit la braţ, a fost transportat de ambulanţă la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

La puţin timp după crimă, anchetatorii l-au căutat în zonă pe presupusul autor, însă descrierea făcută acestuia de cel rănit îl făcea aproape imposibil de găsit. Elevul suspectat acum de omor îl descrisese pe cel care i-ar fi atacat pe el şi pe prietenul său ca având ten închis, statură medie şi constituţie astenică, potrivit aceloraşi surse.






×
Subiecte în articol: Ferentari
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close