Antena 3 CNN Actualitate Jurnalistul Răzvan Savaliuc: Dacă se dovedeşte că judecătoarea Bogdan ştia ce face, este un dosar de competenţa DNA

Jurnalistul Răzvan Savaliuc: Dacă se dovedeşte că judecătoarea Bogdan ştia ce face, este un dosar de competenţa DNA

Jurnalistul Răzvan Savaliuc: Dacă se dovedeşte că judecătoarea Bogdan ştia ce face, este un dosar de competenţa DNA
de S.T.    |    11 Feb 2016   •   21:10

Jurnalistul Răzvan Savaliuc a vorbit joi seară, la Antena 3, despre cazul judecătoarei Camelia Bogdan, punctând asupra lipsei de reacţie a şefilor justiţiei.

"Camelia Bogdan, ca judecător, când s-a dus să ridice cei 10.000 de lei de la casieria firmei respective, nu i s-a oprit mâna? Ca judecător, nu ştia că este o interdicţie impusă prin lege magistraţilor? (...). Dacă a ştiut Camelia Bogdan acest lucru, după mine, dosarul nici nu are ce căuta la Inspecţia Judiciară, ci este un dosar de competenţa DNA. Înseamnă că suntem într-o situaţie de corupţie, ştiind că ia bani de la o parte, judecă şi dă un verdict favorabil respectivei părţi", a spus jurnalistul, joi, la Antena 3.

Camelia Bogdan, magistratul care a dat sentinţa într-un timp record în dosarul Telepatia, a primit bani de la Ministerul Agriculturii, singura instituţie înregistrată ca parte vătamătă în proces, chiar în timp ce judeca acest caz.

Grupul de Investigaţii Politice a dezvăluit, la Sinteza Zilei, documente în exclusivitate care demonstrează că magistratul a primit o sumă importantă de bani chiar înainte de a da sentinţa în acest dosar.

La patru zile după ce a încasat banii, Camelia Bogdan l-a condamnat pe Dan Voiculescu la zece ani de închisoare.

Mugur Ciuvică: Conform standardelor DNA, Camelia Bogdan trebuia să fie în pârnaie

Judecătoarea Camelia Bogdan a încălcat Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor.1. Potrivit...

Posted by Grupul de Investigatii Politice on 11 Februarie 2016




Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei"
.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close