Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, prima reacție după punerea sub urmărire penală a lui Vasile Blaga: ''Acum vă mai place baieţi?!?!''

Victor Ponta, prima reacție după punerea sub urmărire penală a lui Vasile Blaga: ''Acum vă mai place baieţi?!?!''

Victor Ponta, prima reacție după punerea sub urmărire penală a lui Vasile Blaga: ''Acum vă mai place baieţi?!?!''
28 Sep 2016   •   14:11

Victor Ponta a postat, miercuri, un mesaj pe Facebook în urma ştirilor apărute în presă care îl vizează pe fostul copreşedinte PNL Vasile Blaga.

''Daca mai exista vreun fraier in Romania care nu a inteles inca ii explica "Vuvuzeaua" Cotroceniului - se face loc pentru Ciolos ( vrea nu vrea) sa "salveze" PNL!!!

Ludovic Orban nu a inteles sa faca loc la Capitala in primavara si ati vazut ca a patit-o / Vasile Blaga nu a inteles in toamna si a patit-o si el! Aviz altor inconstienti!

Orban si Blaga erau sustinatori vehementi pentru "anchetele penale " bazate doar pe denunturi "smulse cu japca" atunci cand era vorba de Dragnea, Tariceanu sau Ponta - acum va mai place baieti?!?! Sau credeati ca o sa intrati prin spate ca martori ca Alinuta?!?! Ghinion

Parerea mea - folosind aceleasi metode ca la locale PNL+Ciolos+Iohannis o sa aiba acelasi rezultat! Deci stimati romani, stiti cu cine trebuie sa votati daca vreti ca acest circ si haos sa ia macar o pauza!

 

Copreședintele PNL Vasile Blaga, pus miercuri sub control judiciar, este acuzat că a primit 700.000 euro, bani pentru partid, atunci când era secretar genaral al formațiunii, potrivit unui comunicat al DNA.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close