Antena 3 CNN Actualitate Horia Simu, după trimiterea în judecată: Daniel Moldoveanu este autorul moral al acestui dosar

Horia Simu, după trimiterea în judecată: Daniel Moldoveanu este autorul moral al acestui dosar

Horia Simu, după trimiterea în judecată: Daniel Moldoveanu este autorul moral al acestui dosar
de M.Z.    |    26 Iul 2016   •   19:05

Horia Simu a spus marți că, în dosarul ANRP în care îi apare numele și în care a fost trimis în judecată, că autorul moral este Daniel Moldoveanu.

”Din păcate, dreptul la discurs este asimetric. Și anume, nu pot vorbi despre toate aspectele atunci când doriți dvs. Cu siguranță vă stau la dispoziție cu toate întrebările pe care le aveți. Voi formula răspunsuri care să fie legal posibile, să nu perturbe buna desfășurare a procesului judiciar și voi răspunde la toate întrebările la care voi putea legal să răspund. Sunt acuzații care se regăsesc în dosar. În momentul în care va trece camera preliminară și dvs veți avea acces la declarațiile făcute de dl Moldoveanu, de mine și de ceilalți participanți în acest dosar, veți vedea adevărul.

Sunt acoperiți autorii morali ai acestui dosar. Îmi mențin declarația, dl. Daniel Moldoveanu. Dânsul este autorul moral al acestui dosar, dânsul a făcut și alte activități economice și faptul că dânsul nu este nici măcar prezent în acest dosar este puțin nedrept. (...) 25% din ei i-a luat domnia sa. Absolut totul a fost perfect legal”, a spus, marți, Horia Simu.

Persoane cu funcţii de conducere din Administraţia Prezidenţială, Ministerul Mediului şi RA-APPS au intervenit pentru ca Horia Simu să obţină, în anul 2011, despăgubiri nelegale de la ANRP pentru un teren din municipiul Constanţa, potrivit rechizitoriului prin care omul de afaceri a fost trimis în judecată de DNA. 

Procurorii DNA susţin că o persoană, care la acel moment ocupa funcţia de consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, i-a intermediat lui Simu o întâlnire cu prefectul judeţului Constanţa.

Informațiile au fost prezentate marți, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close