Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu, la tribunal. Magistrații au discutat rechizitoriul DNA

Sorin Oprescu, la tribunal. Magistrații au discutat rechizitoriul DNA

Sorin Oprescu, la tribunal. Magistrații au discutat rechizitoriul DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Feb 2016   •   13:06
UPDATE 13.06 - Ședința la Sorin Oprescu s-a încheiat. Primarul suspendat al Capitalei a spus că s-a întors rechizitoriul refăcut de la DNA și s-a luat în discuție, dar a precizat că apărătorul său a invocat anumite excepții. Oprescu nu a dorit să spună despre ce este vorba.
 
Rechizitoriul s-a întors la DNA pentru că, potrivit apărătorului lui Sorin Oprescu, nu era detaliată modalitatea concretă în care banii au ajuns la primarul suspendat al Capitalei, adică traseul presupusei mite din acest dosar.
____________________________________
 
Știrea inițială 08.37

Sorin Oprescu este aşteptat luni la Tribunalul Bucureşti, unde magistraţii vor discuta în camera preliminară, rechizitoriul refăcut parţial şi întors de la DNA. 
 
Primarul suspendat al Capitalei, aflat acum sub control judiciar, a revenit în sala de operaţii, la Spitalul Universitar. A început deja să primească pacienţi la consultaţii şi chiar a asistat la câteva intervenţii chirurgicale. 
 
Magistraţii Curţii de Apel au înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar şi astfel a primit din nou dreptul de a practica medicina. 
 
Iniţial, Sorin Oprescu a fost inculpat de DNA pentru luare de mită, după care procurorii au extins urmărirea penală pentru spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat.
 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close