Antena 3 CNN Actualitate Rectorul SNSPA, despre cum a câștigat Florian Coldea un post de conferențiar

Rectorul SNSPA, despre cum a câștigat Florian Coldea un post de conferențiar

Rectorul SNSPA, despre cum a câștigat Florian Coldea un post de conferențiar
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Aug 2017   •   21:44

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că dosarul cu care fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a participat la concursul pentru postul de conferenţiar la Academia Naţională de Informaţii a fost unul "foarte bun", acesta având şi o experienţă didactică de mai mulţi ani.

"Dosarul a fost foarte bun, iar Florian Coldea are o experienţă didactică de ani buni. A predat mulţi ani la Academia Naţională de Informaţii având calitatea de lector şi cadru didactic asociat. Nu văd care este subiectul excepţional în discuţie pentru că domnia sa a participat la un concurs conform metodologiei afişate de universitate, dosarul este foarte bun. Mai mult, dincolo de evaluatori, în cadrul dosarului domnia sa a prezentat o serie de recomandări inclusiv de la profesori străini", a spus Pricopie, care a fost membru al comisiei de concurs.

El a adăugat că, din punctul său de vedere, concursul s-a desfăşurat conform legii şi procedurilor.

"Din punctul meu de vedere, totul s-a desfăşurat conform legii şi procedurilor. Nu văd nimic excepţional în faptul că o persoană care are experienţă de peste 20 de ani în domeniu şi activitate didactică a participat la un concurs de conferenţiar în universitatea în care preda deja de ani buni", a explicat rectorul SNSPA.

Citiți și Florian Coldea se întoarce la SRI. Ce post va ocupa fostul director adjunct

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Florian Coldea SRI Remus Pricopie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close