Antena 3 CNN Actualitate Religie De ce li se face rău unor persoane în timpul slujbei religioase! Este incredibil ce spune Biserica!

De ce li se face rău unor persoane în timpul slujbei religioase! Este incredibil ce spune Biserica!

De ce li se face rău unor persoane în timpul slujbei religioase! Este incredibil ce spune Biserica!
Sursa foto: sursa foto: cancan.ro
27 Noi 2018   •   17:48

Sunt multe cazuri in care unele persoane acuza stari de rau in cazul slujbelor religioase, mai ales daca acestea sunt foarte lungi.

Fetele bisericeşti au o explicatie surprinzatoare pentru aceste stari de rau din Biserica.

"De obicei, in timpul slujbelor li se face rau celor care nu si-au marturisit pacatele. In timpul slujbei, harul lui Dumnezeu acţioneaza, dar sufletul patat nu-l poate primi si atunci omului i se face rau. Aceasta se intampla mai ales in timpul Cununiilor. Atunci, Biserica este goala, luminoasa, iar aerul, curat. Dupa ce incepe Cununia, miresei i se face rau si lesina...", spune Parintele Ambrozie Iurasov, citat de doxologia.ro.

Insa cel care se va marturisi cu inima curata si va incepe sa se roage, va fi ajutat de harul Domnului sa creasca duhovniceste.

"Un astfel de om se simte bine in biserica, parca se scufunda intr-un ocean de dragoste la auzul cantarilor si rugaciunilor bisericesti. Dragostea lui Dumnezeu nu-l sufoca pe om, ci doar il face sa uite unde se afla – in cer sau pe pamant.

O slujba lunga (in manastirile de la Muntele Athos poate ţine si 14 ore) i se pare atunci ca o clipa, fara sa-si dea seama. Dar asta se intampla doar cu cei care se roaga des, care se obisnuiesc cu starea de har si rugaciune inca de acasa. Unii ca acestia vin la biserica, unde rugaciunea lor launtrica este continuata de cea a slujbelor", mai spune parintele Ambrozie Iurasov in Indrumarul crestin pentru vremurile de azi.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close