Antena 3 CNN Actualitate Religie PAȘTE FERICIT. Cele mai inspirate MESAJE DE PAȘTE pentru familie și prieteni

PAȘTE FERICIT. Cele mai inspirate MESAJE DE PAȘTE pentru familie și prieteni

PAȘTE FERICIT. Cele mai inspirate MESAJE DE PAȘTE pentru familie și prieteni
07 Apr 2018   •   11:56

PAȘTE FERICIT Sfânta Sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a Înviat!
Învierea Domnului să fie un moment de pace şi iertare pentru toţi

PAȘTE FERICIT Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet Liniște și Pace și Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Înviat!

PAȘTE FERICIT Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

PAȘTE FERICIT Lumina…e atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit…

PAȘTE FERICIT De Paşti… te vindeci de invidie, de ură, de orgoliu şi devii mai bun, mai înţelegător.

PAȘTE FERICIT Hristos a Înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

PAȘTE FERICIT Paştele rămâne cea mai importantă sărbătoare creştină, cea mai vasta atât în semnificaţii cât şi în obiceiuri. Trăieşte de Paşti, prin rugăciune, o adevărată sărbătoare

PAȘTE FERICIT A sosit clipa mult aşteptată a liniştii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletuluia… să lăsăm o clipă totul şi să mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit

PAȘTE FERICIT A venit timpul ca speranţa, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Hristos a înviat!

PAȘTE FERICIT Râu de lumină curge din biserici Clopote vechi întregul cer răzbat Cu lumânări aprinse de la clerici Creştinii spun „Hristos a Înviat!

PAȘTE FERICIT Vine o zi… când păşeşti cu smerenie pragul casei, când găseşti sursa de bucurie în sufletele oamenilor…! Când se-mparte lumină pentru fiecare: sărac şi bogat! Încă de copil ai început să iubeşti această sărbătoare! Vine Paştele! Sărbătoarea Înălţării Domnului!

PAȘTE FERICIT Găseşte calea spre dăruire, iertare, înţelegere… Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ţi sunt şi prieteni, şi duşmani.

PAȘTE FERICIT Iisus a  fost un crin printre spini, iar tu prin dragostea Lui ai devenit un crin printre crini. Hristos a Înviat!

PAȘTE FERICIT Fie ca Lumina Sfântă a Învierii să vă călăuzească!

PAȘTE FERICIT Fie ca prin miracolul Învierii să primiţi partea de duhovnicie, care să crească pacea interioară, puterea faptei întru adevăr şi desăvârşire

PAȘTE FERICIT Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

PAȘTE FERICIT Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

PAȘTE FERICIT Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare.  Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.

PAȘTE FERICIT E-n somn de salcii un vis de răstignire
E plâns de miei și plaiuri cu verdeață
Hristos să vă aducă lumină
În noaptea renunțării la moarte pentru viață

PAȘTE FERICIT La început șovăielnic de primăvară, la îngemănarea dintre moarte și viață, primiți taina creștină a ÎNVIERII ca pe o sărbătoare a curățeniei spirituale, a purității sufletești și a unui nou început.

PAȘTE FERICIT Fie ca Lumina sfântă și tainică a Momentului Învierii Mântuitorului, să vă arate Calea trezirii sufletului și a Dumnezeirii !

×
Subiecte în articol: mesaje de Paște urari de paste Paste
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close