Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Constantin Necula incită în scandalul filmului „120 de bătăi pe minut”: Văzut și taxat! Asta trebuie făcut mereu!

Părintele Constantin Necula incită în scandalul filmului „120 de bătăi pe minut”: Văzut și taxat! Asta trebuie făcut mereu!

Părintele Constantin Necula incită în scandalul filmului „120 de bătăi pe minut”: Văzut și taxat! Asta trebuie făcut mereu!
Sursa foto: Foto: Facebook/Constantin Necula
08 Feb 2018   •   17:25

Cunoscutul preot Constantin Necula se implică în scandalul protestelor de la Muzeul Național al Țăranului Român și îndeamnă să se ia atitudine.  

„Asta trebuie făcut mereu! Văzut si taxat! Nici un premiu cultural din lume nu scuza Mizeria ca arta!”, scrie cunoscutul preot din Sibiu, alături de un link care face referire la filmul premiat la Cannes: „120 de bătăi pe minut”.

La sfârșitul săptămâni trecute, mai mulți fudamentaliști creștini au întrerupt proiecția de la Muzeul Național al Țăranului Român pentru că trata teme precum educația sexuală în școli și homosexualitatea.

Grupul anunța că în cursul serii de joi va protesta din nou, la Muzeul Național al Țăranului Român, de data aceasta în program urmând să ruleze filmul: „Soldații. Poveste din Ferentari", în regia Ivanei Mladenovic.

Sub sloganul „Chemarea Ţăranului Român“, cei care spun că fac parte din Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta“ cheamă protestatarii să saboteze proiecţia filmului „Soldaţii. Poveste din ferentari“ care, spun ei, conţine scene sexuale.

Filmul urmărește povestea lui Andi, un antropolog de 40 de ani care, după ce a fost părăsit de iubită, se mută în Ferentari pentru a face un studiu despre manele. Așa îl intâlnește pe Alberto, un fost pușcăriaș de etnie rromă. Alberto îi promite să-l ajute, iar între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste.

 

×
Subiecte în articol: proteste
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close