Antena 3 CNN Actualitate Revoltător! Ce mesaj a găsit o chelneriță în nota de plată, de la un cuplu care nici nu i-a vorbit

Revoltător! Ce mesaj a găsit o chelneriță în nota de plată, de la un cuplu care nici nu i-a vorbit

Revoltător! Ce mesaj a găsit o chelneriță în nota de plată, de la un cuplu care nici nu i-a vorbit
Sursa foto: Foto:Sadie Karina/Facebook
29 Aug 2016   •   20:52

O chelneriță din Virgina a rămas fără cuvinte când a văzut ce mesaj i-a lăsat un client pe nota de plată, scrie Daily Mail.

Sadie Karina, în vârstă de 18 ani, a avut un șoc în momentul în care a citit pe nota de plată mesajul cu tentă rasistă: ”Lăsăm bacșis doar cetățenilor americani”.

Deși s-a născut în America, tânăra chelneriță are origini mexicane, iar trăsăturile chipului ei l-au făcut pe clientul pe care tocmai îl servise să se creadă îndreptățit să discrimineze.

"Nici nu au vorbit cu mine. Doar aprobau din cap. Nici nu ar trebui să conteze dacă sunt cetățean sau nu. Gestul lor a fost nepoliticos și lipsit de respect. Nu i-am mai întâlnit niciodată și nici nu le-am făcut nimic”, a spus tânăra, contactată de presa locală.

Povestea acestei note de plată a fost făcută cunoscută de bunicul fetei, John Elledge, american din tată în fiu, care s-a simțit jignit de cele întâmplate.

×
Subiecte în articol: chelnerita nota de plata
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close