Antena 3 CNN Actualitate Revoltător. CNADNR a inaugurat cu bună știință o autostradă cu crăpături

Revoltător. CNADNR a inaugurat cu bună știință o autostradă cu crăpături

Revoltător. CNADNR a inaugurat cu bună știință o autostradă cu crăpături
Sursa foto: foto: pixabay.com
26 Feb 2016   •   22:40

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România(CNADNR) a pus în pericol viața oamenilor care au circulat pe lotul 3 de autostradă Orăștie-Sibiu, în perioada 14 noiembrie 2014-7 septembrie 2015, potrivit raportului Corpului de Control al ministrului Transporturilor, Dan Costescu, scrie Capital.

Cu patru zile înainte de inaugurare, inspectorii CNADNR au fost să verifice lucrările, iar autostrada era deja crăpată, se arată în raport. Cu toate acestea, inaugurarea s-a făcut, fiind an electoral pentru prezidenţiale.

Întrebat de Capital, Victor Ponta spune ca nu a fost înștiințat de CNADNR despre faptul că e crăpată autostrada, nici înainte nici după inaugurare.

Fiecare persoană care a mers cu mașina pe autostradă, în perioada 4 noiembrie 2014-7 septembrie 2015, între Sibiu și Deva, i-a fost pusă viața în pericol. Decizia oficialilor CNADNR de a deschide traficul pe lotul 3 de autostradă Orăștie-Sibiu, care ulterior a crăpat și a fost închisă, a însemnat „asumarea unui risc nejustificat privind siguranța circulației”.

În raportul Corpului de Control al ministrului Transporturilor, Dan Costescu, privind modul în care șefii Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România au derulat proiectele și contractele, în perioada 2013-2015, deținut în exclusitate de Revista Capital, inspectorii au precizat că autostrada demolată Orăștie-Sibiu s-a crăpat înainte cu patru zile de inaugurare.

Mai mult, pe capital.ro.

×
Subiecte în articol: CNADNR
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close