Antena 3 CNN Actualitate Rezultatul testului ADN al lui Dan Condrea

Rezultatul testului ADN al lui Dan Condrea

Rezultatul testului ADN al lui Dan Condrea
31 Mai 2016   •   13:02

Specialiștii de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” au confirmat că victima accidentului produs pe 22 mai este Dan Condrea. Identitatea lui Dan Condrea a fost confirmată până acum doar de Uliana Ochinciu, soția patronului de la Hexi Pharma.

"Urmele de culoare brun roșcat și țesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la fața locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparține unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000", se arată într-un comunicat al Parchetului General remis marți.

Testul ADN a fost efectuat prin prelevarea de probe de la cadavrul lui Dan Condrea, în ziua accidentului, iar profilul său genetic a fost comparat cu cel al unuia dintre copiii lui.

Soția lui Dan Condrea a identificat, pe 23 mai, cadavrul patronului Hexi Pharma, la sediul IML. La identificarea cadavrului au fost prezenți și polițiști.

Citiți și:  Ce au descoperit medicii legiști pe trupul lui Dan Condrea

Procurorii au cerut o analiză ADN, pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea, test care a fost făcut la Institutul de Medicină Legală Bucureşti, la cererea serviciului judeţean.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit în seara zilei de 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului.

Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și: Reconstituirea accidentului rutier în care a murit Dan Condrea

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close