x close

Fii alături de noi!

România, sub amenințarea teroristă. Șeful DIICOT: Avem 40 de dosare de terorism

de A.M.P   •   18 Mar 2016   •   00:45
România, sub amenințarea teroristă. Șeful DIICOT: Avem 40 de dosare de terorism 482
Foto: pixabay.com

Procurorul şef al DIICOT Daniel Horodniceanu a declarat joi seara, în cadrul unei emisiuni a postului de televiziune Digi 24, că sunt 40 de dosare de terorism şi că în cazul minorului din Craiova "este presupus şi acum că este radicalizat".

Daniel Horodniceanu, procurorul şef al DIICOT a declarat, joi, la o emisiune TV, că în acest moment DIICOT are "40 de dosare de terorism" la care "soluţiile nu s-au confirmat", potrivit Mediafax.

"Cel cu persoane de la Târgul Secuiesc şi cel din Craiova este presupus şi acum că este radicalizat. Aceste cazuri sunt în lucru, s-au făcut progrese şi cred că vor merge către instanţă" a declarat Horodniceanu.

Totodată acesta a mai spus referitor la decizia Curţii Constituţionale a României că " DIICOT lucra până marţi cu SRI şi cu Direcţia de Operaţiuni Speciale de la Inspectoratul General al Poliţiei Române(IGPR), de marţi lucrăm doar cu Direcţia de Operaţiuni Speciale".

"E o sincopă, câteva zile vom lucra intârziat. sperăm ca în 10 zile să intrăm intr-un flux normal. E important ca DIICOT să aibă variantele unui propriu serviciu tehnic, DNA are mai mulţi poliţişti dedicaţi acum serviciului tehnic. Este important, iar acestea sunt scrise în proiectul de lege pe care DIICOT l-a înaintat Ministerului Justiţiei. Sunt sigur că Ministerul Justiţiei a realizat urgenţa intrării în vigoare a acestui proiect de lege" a mai spus Horodniceanu.

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati