Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 60

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 60

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 60
Sursa foto: foto- Pexels
26 Feb 2018   •   22:32

UPDATE:  Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 60, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP.

În 26 februarie au mai fost confirmate alte decese, astfel: femeie de 82 de ani, din jud.Cluj, confirmată cu virus gripal tip B, care a murit pe 25 februarie.

O altă victimă este o femeie de 44 de ani, din jud.Neamț, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1).

UPDATE: Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 58. O femeie de 69 de ani din Arad a murit, luni, în spital, ea fiind diagnostictă cu gripă la începutul lunii februarie, când a fost internată. Pacienta nu fusese vaccinată şi avea şi alte afecţiuni cronice

 

Doi bărbați și o femeie au murit din cauza gripei, niciunul dintre aceștia nefăcând vaccin antigripal. Numărul persoanelor care au fost ucise de gripă în sezonul rece din 2017-2018 a ajuns la 57. 

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, luni, că s-au confirmat trei noi decese provocate de gripă, relatează news.ro.

Este vorba despre un bărbat de 79 de ani, din judeţul Dolj, confirmat cu virus gripal tip B, o femeie de 49 de ani, din judeţul Prahova, confirmată cu virus gripal tip B şi un bărbat în vârstă de 75 de ani, din judeţul Vaslui, confirmat cu virus gripal tip A, pandemic.

Toţi trei sufereau de boli cronice şi nu fuseseră vaccinaţi antigripal. Doi dintre pacienţi au murti duminică, cel de-al treilea deces fiind înregistrat luni dimineaţă.

×
Subiecte în articol: gripa femeie barbati
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close