Antena 3 CNN Actualitate Sănătate ”Cine crede în Olivia Steer îşi poate ucide copilul”. Semnal de alarmă tras de dr. Monica Pop

”Cine crede în Olivia Steer îşi poate ucide copilul”. Semnal de alarmă tras de dr. Monica Pop

”Cine crede în Olivia Steer îşi poate ucide copilul”. Semnal de alarmă tras de dr. Monica Pop
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    22 Sep 2016   •   19:22

Managerul Spitalului de urgențe oftalmologice din Capitală, prof. univ dr. Monica Pop, o atacă dur pe Olivia Steer pentru opinia ei în privinţa îmbolnăvirii copiilor din Argeş. “Cine crede în Olivia Steer îşi poate ucide copilul”, afirmă managerul Spitalului de Oftalmologie București, potrivit ziarulring.ro.

Afirmația medicului vine după ce jurnalista Olivia Steer a declarat că bebelușii din Argeș s-ar fi îmbolnăvit din cauza vaccinurilor.

Recunoscută drept o militantă pentru o viaţă sănătoasă, Olivia Steer susține că toată ancheta încearcă muşamalizarea adevăratei cauze a apariţiei cazurilor de sindrom hemolitic uremic: vaccinările. 

În replică, Monica Pop spune că “vaccinurile sunt de import şi ar fi îmbolnăvit copii din mai multe ţări sau măcar din mai multe zone din România. Formaldehida este o substanţă care sterilizează, iar în vaccinuri, dacă există, sigur este dozată în aşa fel încât să nu dăuneze organismului”.

×
Subiecte în articol: Monica Pop olivia steer vaccin vaccinuri
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close