x close

Fii alături de noi!

Pericolele ascunse din sare. Ce au adăugat producătorii

de 08 Ian 2016   •   00:45
Ne otrăvim singuri cu fiecare linguriţă de sare pe care o adăugăm în mâncare. Pentru că acest condiment, odată natural, se comercializează la pachet cu o mulţime de substanţe chimice. 

Iodul a fost adăugat ca medicament şi trebuie să trateze populaţia pentru afecţiuni ale glandei tiroide. Numai că producătorii au iodat sarea cu mai mulţi compuşi chimici şi au adăugat şi alţi aditivi, unii care pot deveni extrem de toxici. Totul, din raţiuni comerciale - ca sarea să fie mai albă sau să nu se transforme în bulgări.
 
Sursa: Observator
 
poza

Show

Artista Sofia Vicoveanca, în lacrimi după cutremurul din Italia. „Moartea, când vine, nu întreabă ce naţionalitate ai”

Sofia Vicoveanca a postat un mesaj cutremurător pe contul de socializare, după cutremurul din Italia. „Au plecat în Italia cu toată speranţa, cu gândul de a pune deoparte, de a-şi creşte...

28 Aug 2016  •  23:34

sati