x close

Fii alături de noi!

Pericolele ascunse din sare. Ce au adăugat producătorii

de 08 Ian 2016   •   00:45
Ne otrăvim singuri cu fiecare linguriţă de sare pe care o adăugăm în mâncare. Pentru că acest condiment, odată natural, se comercializează la pachet cu o mulţime de substanţe chimice. 

Iodul a fost adăugat ca medicament şi trebuie să trateze populaţia pentru afecţiuni ale glandei tiroide. Numai că producătorii au iodat sarea cu mai mulţi compuşi chimici şi au adăugat şi alţi aditivi, unii care pot deveni extrem de toxici. Totul, din raţiuni comerciale - ca sarea să fie mai albă sau să nu se transforme în bulgări.
 
Sursa: Observator
 
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati