Antena 3 CNN Actualitate Şapte persoane au ajuns la spital după ce s-au încăierat pe darul de la un botez

Şapte persoane au ajuns la spital după ce s-au încăierat pe darul de la un botez

Şapte persoane au ajuns la spital după ce s-au încăierat pe darul de la un botez
14 Ian 2019   •   17:58

Şapte persoane, printre care două femei, au ajuns, luni dimineaţa, la spital pentru îngrijiri medicale, după ce s-au încăierat la o petrecere de botez, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Aceştia au precizat că scandalul s-a petrecut într-un restaurant din municipiul Râmnicu Vâlcea, implicaţi fiind mai mulţi meseni care nu s-au înţeles în privinţa darului.

"Poliţiştii au fost sesizaţi, în dimineaţa zilei de 14 ianuarie, de două persoane, angajaţi ai unui restaurant din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că în localul respectiv, în timpul unei petreceri de botez, a izbucnit un conflict spontan între mai mulţi meseni. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmii au intervenit la faţa locului, conflictul fiind aplanat. Din primele date, se pare că cele şapte persoane implicate se cunoşteau între ele, iar conflictul a pornit de la stabilirea darului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Niciuna dintre persoanele ajunse la spital nu a rămas internată.

În continuare, poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close