Antena 3 CNN Actualitate Scandal legat de plăcuţele bilingve

Scandal legat de plăcuţele bilingve

Scandal legat de plăcuţele bilingve
Sursa foto: FOTO: Musai-Muszaj
25 Oct 2016   •   17:49

Un activist Musai-Muszáj a fost ameninţat cu violenţă fizică azi dimineaţa la sediul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, se arată într-un comunicat al asociaţiei. Tânărul voia să închirieze locuri de publicitate în mijloacele de transport locale pe care urma să posteze afişe de informare despre plăcuţele bilingve, scrie Adevarul.

„Unul dintre activiştii noştri, conform concursului Com’on Cluj, câştigat de proiectul Musai-Muszáj, a dorit să închirieze locuri de publicitate din mijloacele de transport CTP la sediul companiei de pe bulevardul 21. decembrie. Funcţionarul public CTP, după ce şi-a dat seama de conţinutul panoului publicitar, a oprit procesul de autorizare şi a dus actele la superiorul său. S-a întors după câteva momente şi a cerut înapoi contractul înmânat deja activistului Musai-Muszáj, motivând prin faptul că panoul publicitar conţine mesaje politice”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei.

În comunicat se arată că angajatul companiei l-a ameninţat pe activist: „Deoarece activistul nostru a refuzat să dea contractul înapoi, funcţionarul public l-a ameninţat, folosind următoarele cuvinte: „nu mă face să-ţi iau cu forţa”. Apoi, s-a ridicat de pe scaun, a încercat, fără succes, să ia contractul din mâinile activistului, şi a repetat ameninţarea.”

Msi mult, pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Cluj Napoca
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close