Antena 3 CNN Actualitate Scandal monstru în faţa unui magazin! Se pregăteau de nuntă, dar ce a urmat e ireal! Băiatul a tras-o de păr și…

Scandal monstru în faţa unui magazin! Se pregăteau de nuntă, dar ce a urmat e ireal! Băiatul a tras-o de păr și…

Scandal monstru în faţa unui magazin! Se pregăteau de nuntă, dar ce a urmat e ireal! Băiatul a tras-o de păr și…
28 Mar 2017   •   10:51

Un scandal uriaş a izbucnit sâmbătă, după-amiază, în faţa unui magazin din Târgu-Jiu, acolo unde un tânăr a oferit o scenă desprinsă din filme, după ce şi-a agresat iubita. Degeaba au încercat trecătorii să-i vină în ajutor femeii, întrucât aceştia nu s-au ales decât cu agresiuni. 

”Era un băiat care lovea o fată. Am oprit maşina în intersecţie şi i-am spus să nu mai dea în ea. Se întâmpla în mijlocul intersecţiei. Erau mai multe maşini oprite . I-am spus că-l filmez dacă o mai loveşte, iar el s-a pus cu picioarele pe maşina mea. Mi-a făcut maşina praf. Am sărit şi eu, dar şi ceilalţi oameni. I-am spus că nu e frumos ce face. M-a alergat pe mine. Mi-a dat un pumn. Apoi m-am închis în maşină şi el a început să dea cu piciorul în maşină. Fata striga ajutor. A reuşit să fugă. Au sărit mulţi oameni. Cam 20 de oameni. Mi-a spart display-ul la telefon. Nu prea se merită să faci o faptă bună. Cred că reparaţia la maşină costă cam 3.000 de lei plus telefonul care costă cam 3.500 de lei”, a spus bărbatul care a încercat să îi sară în ajutor femeii, conform WOWbiz.ro.

×
Subiecte în articol: scandal masina cearta bătaie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close