Antena 3 CNN Actualitate Scandal la Timișoara, după ridicarea abuzivă a unei mașini. Paronul firmei responsabile, reținut după ce a lovit un jandarm cu mașina

Scandal la Timișoara, după ridicarea abuzivă a unei mașini. Paronul firmei responsabile, reținut după ce a lovit un jandarm cu mașina

Scandal la Timișoara, după ridicarea abuzivă a unei mașini. Paronul firmei responsabile, reținut după ce a lovit un jandarm cu mașina
Sursa foto: Foto: voceatimisului.ro
29 Noi 2015   •   14:16

O nouă acțiune a firmei care ridică mașini din parcările din Timișoara, „Îngerii galbeni”, s-a terminat cu un incident grav, scrie pressalert.ro.

Totul a început sâmbătă după-amiaza când, în deja celebra parcare de la Melinda Instal, angajații firmei au blocat și se pregăteau să ridice o mașină.

Automobilul aparține unui profesor de la Universitatea Politehnică, acesta aflândui-se în mașină în momentul respectiv.

Considerând că acțiunea „Îngerilor galbeni” este un abuz, profesorul a refuzat să coboare din mașină, astfel că angajații zeloși l-au ridicat cu tot cu vehicul pe platformă.

Profesorul a rămas ore bune în mașină, iar mai mulți timișoreni care au aflat de situație au început să se strângă la locul incidentului.

Printre ei și viceprimarul Dan Diaconu, consilierul local Alfred Simonis, dar și adjunctul șefului Poliției Timișoara, Daniel Tudorescu.

După ora 22.00 a apărut și patronul firmei care controlează respectiva parcare, Sorin Nedelcu.

Timișorenii nemulțumiți au început să-i ceară socoteală pentru atitudinea angajaților de-a lungul timpului, iar la un moment dat, simțindu-se amenințat, patronul a demarat în trombă, fără să se asigure, martorii susținând că mai multe persoane au fost lovite de mașina sa.

Nedelcu s-a făcut nevăzut, însă s-a prezentat ulterior la poliție, însoțit de avocat. După câteva ore de audieri, patronul de la „Îngerii galbeni” a fost reținut pentru 24 de ore și dus în arestul IPJ Timiș. Opt persoane au depus plângere împotriva acestuia.

×
Subiecte în articol: Timisoara scandal accident
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close