x close

Fii alături de noi!

Ipoteză-şoc în cazul scandalului incredibil iscat la vârful politicii

de S.T.   •   10 Feb 2016   •   20:49
După ce Victor Ponta a făcut un denunţ public, pe Facebook, la adresa soţului Alinei Gorghiu, jurnalistul Adrian Ursu vine cu o ipoteză şoc.

"Aş merge pe mâna doamnei Gorghiu. A spus că dânsa ştie că domnul Isar a zis nişte lucruri la Parchet. Ca urmare, s-ar putea ca tot războiul ăsta să fie pornit de acolo, şi anume că domnul Ponta să ştie ce a spus domnul Isar la Parchet despre dânsul, despre prieteni apropiaţi(...). Aş crede că ceva va plesni la un moment dat în acest schimb. Eu aştept, s-ar putea să fie interesant", a spus Adrian Ursu, miercuri, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei".

Crin Antonescu: Ponta nu l-a agreat pe Lucian Isar

Vă amintim că Victor Ponta susţine că Lucian Isar ar fi cerut anumite avantaje de la un investitor străin cât a deţinut funcţia de ministru al Mediului de Afaceri în guvernul său. Fostul premier susţine că l-a dat afară din guvern pe Isar imediat cum a aflat că e corupt.

Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, la DNA în calitate de martor

În replică, Lucian Isar a anunţat că îl va da în judecată pe Victor Ponta pentru calomnie. 

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei".
poza

Show

Simona Traşcă s-a vrut generoasă, dar nu chiar atât (Foto)

A vrut să facă o poză pentru fanii ei, şi, chiar dacă şi-a luat decolteu adânc, nici măcar Simona Traşcă nu se aştepta ca unul dintre sâni să-şi facă simţită prezenţa în faţa camerelor.

26 Mai 2016  •  13:10

sati