x close

Fii alături de noi!

Ipoteză-şoc în cazul scandalului incredibil iscat la vârful politicii

de S.T.   •   10 Feb 2016   •   20:49
După ce Victor Ponta a făcut un denunţ public, pe Facebook, la adresa soţului Alinei Gorghiu, jurnalistul Adrian Ursu vine cu o ipoteză şoc.

"Aş merge pe mâna doamnei Gorghiu. A spus că dânsa ştie că domnul Isar a zis nişte lucruri la Parchet. Ca urmare, s-ar putea ca tot războiul ăsta să fie pornit de acolo, şi anume că domnul Ponta să ştie ce a spus domnul Isar la Parchet despre dânsul, despre prieteni apropiaţi(...). Aş crede că ceva va plesni la un moment dat în acest schimb. Eu aştept, s-ar putea să fie interesant", a spus Adrian Ursu, miercuri, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei".

Crin Antonescu: Ponta nu l-a agreat pe Lucian Isar

Vă amintim că Victor Ponta susţine că Lucian Isar ar fi cerut anumite avantaje de la un investitor străin cât a deţinut funcţia de ministru al Mediului de Afaceri în guvernul său. Fostul premier susţine că l-a dat afară din guvern pe Isar imediat cum a aflat că e corupt.

Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, la DNA în calitate de martor

În replică, Lucian Isar a anunţat că îl va da în judecată pe Victor Ponta pentru calomnie. 

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei".
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati