Antena 3 CNN Actualitate Scandalul continuă într-o celebră familie de artiști. Declarații șocante făcute de Călin Geambașu

Scandalul continuă într-o celebră familie de artiști. Declarații șocante făcute de Călin Geambașu

Scandalul continuă într-o celebră familie de artiști. Declarații șocante făcute de Călin Geambașu
20 Oct 2018   •   22:36

Scandalul din familia Geambașu este departe de a se încheia. Călin Geambașu, care doar peste câteva zile își va serba ziua de naștere, a mărturisit că nu-și va invita tatăl să petreacă alături de el fiindcă nu merită să stea la aceeași masă. 

Aniversarea lui Călin și a fiului său, Davin, ar fi putut fi momentul ideal pentru o împăcare în familia Geambașu. Însă, Călin a decis că nu vrea să dea uitării trecutul nici cu acest prilej. 

Călin Geambașu a avut o intervenție telefonică la Antena 3, unde a povestit că de ziua lui și a fiului său vor merge la Lasertag, lucru care a devenit un fel de tradiție. 

„O să ne jucăm, ca de obicei. În ultimii ani ne-am făcut un obicei să mergem la Lasertag în zona Băneasa”. 

„Mama lui Davin nu mai este de o perioadă. Suntem în proces de custodie legat de domiciliul lui Davin. El este la el acasă. Va fi și ea prezentă, împreună cu alți prieteni de-ai noștri. Nu va fi prezent tatăl meu fiindcă ne-am obișnuit să nu fie prezent. Oricine ar putea să se gândească.. tata a ieșit pe post anul trecut să spună că țiganul a ajuns împărat, primul pe tac-su l-a tăiat și că cine are copii să-i crească, cine nu, să nu-și dorească. Nu și-a retras cuvintele nici până acum”, a declarat Călin Geambașu. 

×
Subiecte în articol: Calin Geambasu scandalul artisti familie
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close