Antena 3 CNN Actualitate Scandalul Hexi Pharma ia amploare: Momente dramatice la audierile lui Flori Dinu

Scandalul Hexi Pharma ia amploare: Momente dramatice la audierile lui Flori Dinu

Scandalul Hexi Pharma ia amploare: Momente dramatice la audierile lui Flori Dinu
28 Mai 2016   •   15:09

Scandalul Hexi Pharma ia amploare. Surse judeciare au dezvăluit că în timpul audierilor lui Flori Dinu i s-a făcut rău. Totul s-a întâmplat după ce aceasta a aflat că riscă 30 de ani de închisoare dacă toate acuzaţiile la adresa ei vor fi confirmate în instanţă, scrie stiripesurse.ro.

Hexi Pharma reacționează în urma informațiilor apărute în spațiul public, prin care s-a vehiculat că Flori Dinu ar fi recunoscut că biocidele erau diluate. PR-ul companiei susține că directoarea companiei nu a făcut nicio declarație, că aceasta nu a fost ridicată cu mascații nici de la birou și nici de pe stradă, arată B1 TV. Potrivit comunicatului de presă remis de Hexi Pharma, Flori Dinu a fost citată la Parchet la 17, iar a 18 a fost luată de către reprezentanții instanței cu mandat de aducere de la birou.

Se pare că, în urma unei anchete interne a Hexi Pharma, directoarea a aflat de la direcția de producție că existau rețete schimbate pentru o parte din produse, dar că gradul de diluare era în conformitate cu normele europene. Informaţii incendiare apar în scandalul Hexi Pharma! Potrivit unor surse, Flori Dinu, directoarea companiei Hexi Pharma, ar fi recunoscut în faţa procurorilor, în timpul audierilor, faptul că știa că substanţele dezinfectante vândute spitalelor din România erau diluate. Flori Dinu a petrecut prima noapte la Beciul Domnesc, după ce a fost reţinută pentru 24 de ore în scandalul dezinfectanţilor diluaţi și va fi propusă pentru arestare preventivă.

Flori Dinu ar fi stat timp de 3 ore în fața anchetatorilor, iar aceasta a recunoscut că substanțele dezinfectante sunt diluate. Aceasta a adăugat că doar Dan Condrea era cel care acționa în ceea ce privește diluarea substanțelor dezinfectante. Directoarea Hexi Pharma a adăugat că doar Condrea se ocupa de asta, dar și că, de fiecare dată când au fost controlate rapoartele, acestea au fost pozitive pentru producător.

×
Subiecte în articol: Hexi Pharma Dan Condrea
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close