Antena 3 CNN Actualitate Scene de groază la metrou, în București. O femeie a împins o tânără de 25 de ani în fața trenului. Victima a murit

Scene de groază la metrou, în București. O femeie a împins o tânără de 25 de ani în fața trenului. Victima a murit

Scene de groază la metrou, în București. O femeie a împins o tânără de 25 de ani în fața trenului. Victima a murit
12 Dec 2017   •   23:58

Moarte suspectă la metrou în București. O femeie de 40-45 de ani a împins o tânără de 25 de ani în fața trenului, în stația de metrou de la Dristor. Din păcate, tânăra a murit.

Echipajele de poliție sunt în alertă și caută acum o suspectă. Se pare că nu este singurul incident petrecut în această seară. 

În altă stație, la Costin Georgian, aceeași femeie de 45 de ani, care purta o eșarfă ar fi încercat să arunce de pe peron o altă victimă. Astfel, avem de a face cu o tentativă de omor și crimă. Polițiștii Capitalei fac audieri.

Primul incident ar fi avut loc la ora 15.00. Fata a ajuns aproape de margine, dar nu a căzut. Incidentul a fost raportat la ora 20.00. Informația a fost confirmată mai târziu și de putătorul de cuvânt al Poliției, Diana Sarca, în conferința de presă.

„Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orelor 20,00. O tânără a fost, tot aşa, împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic şi în jurul orelor 20,00 s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi fost aceeaşi persoană în cauză şi aici".

Poliția Capitalei a transmis și un mesaj de avertisment:

„Poliția Capitalei intervine în toate stațiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locații și pentru identificarea  unei femei bănuite de comiterea infracțiunii de metrou.

În această seară, în stația de metrou Dristor 1, femeia în cauză a împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul, a decedat.

Pentru a preîntâmpina un alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca polițiștii să patruleze în toate stațiile de metrou. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informații despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugați să apeleze de urgență la 112 sau să se adreseze celui mai apropiat polițist.

Cercetările în cauză sunt anchetate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București Și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Semnalmente: vârsta 40-45 de ani, aproximativ 1.70 m, constituție slabă, ten deschis, pomeți proeminenți, îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis largi, pe cap purta o eșarfă bleumarin închis care îi acoperea părul”, se arată în comunicatul poliției.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a mai precizat că din primele cercetări reiese că femeia şi tânăra care a decedat nu ar fi fost implicate anterior într-un conflict.

"Din datele existente, suspecta a părăsit staţia de metrou şi a ieşit la suprafaţă", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Politie
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close