Antena 3 CNN Actualitate Scene dramatice în Spania: un celebru matador a murit, în direct la TV, împuns de taur

Scene dramatice în Spania: un celebru matador a murit, în direct la TV, împuns de taur

Scene dramatice în Spania: un celebru matador a murit, în direct la TV, împuns de taur
Sursa foto: foto: captura Youtube
10 Iul 2016   •   09:22

Scene dramatice au avut loc in Spania, in timpul unei coride. In timp ce se afla in arena si urma sa faca un spectacol inedit, toreadorul Victor Barrio a fost impuns mortal cu coarnele de catre taur, potrivit stirileprotv.ro.

Barbatul a fost dus de urgenta la spital, insa nu a mai putut fi salvat. Ranile profunde i-au cauzat pierderi masive de sange, iar doctorii nu au mai putut face nimic. Barbatul avea un plaman perforat si o rana adanca in zona toracelui. Victor avea experienta de aproape 10 ani ca toreador si era foarte pasionat.

sursa: Youtube.com

Sotia matadorului se afla in multime si a asistat neputincioasa la scenele tulburatoare, impreuna cu ceilalti spectatori. Acesta este primul matador cu experienta care moare, in timpul unei coride, in acest secol.

Prim ministrul Spaniei, Mariano Rajoy, a prezentat condoleante sotiei si familiei acestuia. Raquel Sanz, sotia toredadorului, se afla in stare de soc dupa ce a asistat la scenele sangeroase.

Noua editie a Festivalului de la Pamplona a facut deja primele victime. Cinci persoane au fost ranite in a doua zi a petrecerii, dupa ce cativa tauri au maturat tot ce le-a stat in cale. Cinci persoane au ajuns la spital cu rani, dupa ce au intrat in vizorul animalelor furioase. Cursele cu tauri reprezinta o parte traditionala a festivalului si au loc in fiecare dimineata a acestei sarbatori anuale, care se desfasoara pe parcursul a noua zile.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close