Antena 3 CNN Actualitate Scrisoare emoționantă pentru Fluturica: Zâmbeşte, Flu! Infinitul eşti tu!

Scrisoare emoționantă pentru Fluturica: Zâmbeşte, Flu! Infinitul eşti tu!

Scrisoare emoționantă pentru Fluturica: Zâmbeşte, Flu! Infinitul eşti tu!
Sursa foto: Foto: Facebook/Iuliana Gatej
05 Mar 2016   •   18:37

Toţi copiii din lume i-au spus mamei c-o iubesc. Un singur copil tace şi o singură mamă plânge. Nu puteam să lăsăm infinitul să tacă şi el. Infinit pentru mama - Proiectul de suflet al Iulianei Gătej. Campania Observator care a adus atâta bucurie mamelor, continuă. Duminică, la şcoala Sfinţii Voievozi din capitală, la ora 10, copiii vor scrie declaraţii de dragoste pentru mama, a anunțat Mirela Voicu, la Ediția specială de la Antena 3.

Lipseşte însă o parte din infinit. Şi doare. Pe noi, dar mai ales pe părinţii iulianei şi pe fratele ei. I-am scris lui Flu o scrisoare. Iar pentru familia ei, avem un mesaj special. Care nu înseamnă nimic pentru ei, fără ea. Flu, infinitul ești tu!

Zâmbeşte, Flu! Infinitul eşti tu!

”Da, pregătim cea mai lungă scrisoare pentru mama. E al treilea an al acestei campanii Observator. Dar anul acesta, tu nu mai esti, Flu. Nu aici. Eşti acolo unde doar îngerii scriu scrisori. Şi le trimit pe pământ. Campania asta Infinit pentru mama, ai scris o cu gândul la mama ta. Da, Flu, ştim că iubeai copiii, la fel cum iubeai şi dascălii. Şi asta se simţea în tot ce făceai, pentru că sufletul tău era transparent, ca aripile fluturilor pe care îi iubeai atât de mult.

Ce faci, Flu? De ce taci? Aşa tăceai doar când te enervai. Îţi spuneai şi ne spuneai că nu merită. Şi începusei să înveţi să te iubeşti pe tine. Uneori, parcă te văd în faţa mea, la biroul tău, cum îţi priveai tatuajul de la îmbinarea mâinii. Îţi scrisesei pe el te iubesc. Dar mesajul era pentru tine. Iubeai meseria asta afurisit de frumoasă şi erai atentă la toate detaliile ei.

Zilele trecute am vorbit cu Tanţa. A găsit într-un dosar de al tău o scrisoare. I-ai scris-o tu, cu puţin timp înainte să zbori. Nu i-ai dat-o niciodată. Şi în ea vorbeai tot despre infinait pentru mama.

"Fiecare gest, fiecare pas e sculptat de tine. Tu esti artista, regizorul, compozitorul vieţii mele. Pentru mine ai 30 de ani. Şi un infinit de epitete. Însă acum, infinitul este prea mic, când încerc să-ţi spun cât de mult te iubesc. La mulţi ani, mama mea frumoasă! "

Infinitul de epitete pentru ea nu mai e acelaşi, pentru că tu nu mai esti. Tu taci, Flu. Uite mâine vin copiii să scrie scrisori pentru mama, campania ta continuă. Unde eşti, Flu? Primvara a dat drumul la fluturi. Sunt aproape peste tot. Asează-te un pic undeva şi zâmbeşte. Scrisoarea e aproape gata. Mâine mamele o vor primi. Scrisoarea asta e doar pentru tine. De la noi. Ne-am semnat toţi, aşa cum am putut. Zâmbeşte, Flu! Infinitul eşti tu !”


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close