Antena 3 CNN Actualitate Scrisoarea lui Andrea Bocelli pentru români, după tragedia din Colectiv

Scrisoarea lui Andrea Bocelli pentru români, după tragedia din Colectiv

Scrisoarea lui Andrea Bocelli pentru români, după tragedia din Colectiv
Sursa foto: foto: Facebook
25 Noi 2015   •   11:16

"Dragii mei,

Eram în Statele Unite atunci când am auzit vestea despre tragedia in care au fost sfărâmate atâtea vieți la București. În acea zi, gândindu-mă la țara voastră pe care o iubesc, vizitez și pe care o simt aproape, gândindu-mă la câtă suferință a provocat această tragedie, lovind în atâtea familii, aruncându-le în îndoială, nu vă ascund că și credința mea, pentru o clipă, a fost aproape să pălească. Pentru că în astfel de momente e atât de normal să te simți dezorientat, în timp ce te afli în căutarea unei explicații plauzibile pentru motivele pentru care Cerul îngăduie ca viitorul atât de multor vieți tinere să fie curmat", se arată într-un mesaj scris de celebrul tenor italian Andrea Bocelli și postat pe pagina de Facebook a sopranei Angela Gheorghiu.

Nu mă miră că o inimă mare precum cea a dragii mele prietene Angela Gheorghiu s-a mobilizat rapid. Din păcate, nu pot fi fizic prezent la Ateneul Român, dar inima mea a cu voi, mă rog cu voi și vreau să transmit familiilor îndoliate de acest eveniment tragic și tuturor locuitorilor iubitei mele Românii îmbrățișarea mea plină de afecțiune", a scris Bocelli.

Soprana Angela Gheorghiu organizează pe 29 noiembrie un concert extraordinar umanitar la Ateneul Român în memoria victimelor de la Colectiv.



×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close